SUGAR DADDY, "POFFERTJES NIEUWE STIJL"

 

Bij Sugar Daddy draait alles om de smaak en de beleving! Sugar Daddy staat voor jarenlange ervaring op het gebied van het op locatie bereiden van poffertjes op festivals en evenementen. Door onze jonge, frisse en tikkeltje ruwe uitstraling zijn we alles behalve een traditionele poffertjeskraam. Wij arriveren op ieder evenement met onze "Foodtruck" met daarin onze 5 Sugar Daddy babes die door middel van 2 bakplaten een capaciteit kunnen bereiken van ongeveer 500 porties poffertjes per uur. Door het gebruik van hoogwaardige ingrediënten bakken wij de allerlekkerste poffertjes op jouw festival of event.   

De Sugar Daddy poffertjeskraam is volledig mobiel. Ons team komt met 1 truck waarbij de complete kraam, afhankelijk van de opzet, binnen 2 uur klaarstaat. Na afloop van het evenement zijn wij dan ook binnen 45 minuten ingepakt en opgeruimd. Sugar Daddy, "we know you want some!" 

 

"WE KNOW YOU WANT SOME!" 

Sugar Daddy heeft als doelstelling de allerlekkerste poffertjes voor jou te bakken in combinatie met een ruwe festival beleving terwijl onze vriendelijke Sugar Daddy babes de poffertjes naar wens van suiker, boter en/ of Nutella topping voorzien. Wil je een prijsopgave voor jouw evenement of wil je weten op welke festivals en evenementen wij staan? Stel je vraag via het contactformulier op deze site en wij zullen je zo spoedig mogelijk antwoorden.

 

 ..NEW SEASON, WE ARE HIRING!! 

Wij zijn altijd op zoek naar nieuwe Sugar Daddy babes! Ben jij een hardwerkende jonge meid van minimaal 18 jaar oud en heb je zin om in een leuk team te werken op de leukste festivals en evenementen? Stuur dan een mail naar sugardaddyconcepts@gmail.com of reageer via het contactformulier op deze site.


Sugar Daddy op Social Media

Sugar Daddy is zeer actief op Social Media om zowel het eigen product als het festival of evenement waar wij staan op een leuke manier te promoten. Ook op jouw evenement proberen wij een sfeer impressie te maken door middel van foto's en eventueel video. Sugar Daddy is momenteel actief op Facebook en Instagram. Volg jij ons al?

Jouw evenement is ons visitekaartje!..

___________________________________________________________________

                                   DO YOU FOLLOW US? 

Volg ons ook op   Instagram: www.instagram.com/sugardaddy_nl 

                             Facebook: www.facebook.com/sugardaddyconcepts


Sugar Concepts B.V. is een onderdeel van de Fortius Group B.V.